关注公众号

招生咨询08:30-22:00

湖北专升本网

微信公众号

湖北专升本网

微信交流群

微信扫一扫

湖北专升本网

-湖北省专业统招专升本及成人学历专升本招生培训网站
湖北专升本热线:027-86646545
您好!请 登陆注册
湖北专升本网报考中心
湖北专升本网微信交流群
湖北专升本网

交流群

湖北专升本网

公众号

在线咨询在线咨询
湖北专升本招生简章 专升本政策信息 专升本报考时间 专升本报考条件 专升本招生院校 专升本招生专业 专升本真题模拟 专升本考试经验 专升本升本答疑 专升本网上报名
当前位置:湖北专升本>湖北专升本真题模拟>湖北网教专升本真题模拟>正文

西南财经大学网络教育专升本入学测试英语模拟试题2

时间:2021-02-21 13:47 整编:湖北专升本网 阅读量:55 推荐访问: 西南财经大学网络教育

微信群:免费领资料 + 加入
以下是西南财经大学 网络教育专升本 入学测试英语模拟试题2,不了解入学测试题型的考生们可以做做看以下试题。 73. The workers are busy __________ models for the exhibition. A. to makeB. with makingC. being makingD. making 【答案】D 74. The highe...
以下是西南财经大学网络教育专升本入学测试英语模拟试题2,不了解入学测试题型的考生们可以做做看以下试题。
 
西南财经大学网络教育专升本入学测试英语模拟试题2
 
73. The workers are busy __________ models for the exhibition.
 
A. to makeB. with makingC. being makingD. making
 
【答案】D
 
74. The higher the temperature, __________ the liquid evaporates.
 
A. the fasterB. the more fastC. the slowerD. the more slower
 
【答案】A
 
75. Australia is one of the few countries ___________ people drive on the left of the road.
 
A. whichB. thatC. whereD. on which
 
【答案】C
 
76. The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _________ .
 
A. are producingB. are producedC. producedD. being produced
 
【答案】B
 
77. Once environmental damage ___________, it takes many years for the system to recover.
 
A. is to doB. doesC. had doneD. is done
 
【答案】D
 
78. We worked hard and completed the task ________.
 
A. in the timeB. on the timeC. ahead of timeD. before time
 
【答案】C
 
79. I didn't expect you to turn __________ at the meeting yesterday.
 
A. upB. toC. outD. over
 
【答案】A
 
80. Mike is better than Peter _________ swimming.
 
A. forB. atC. onD. in
 
【答案】B
 
81. Eggs, though rich in nourishments, have ___________ of fat.
 
A. a large numberB. the large numberC. a large amountD. the large amount
 
【答案】C
 
82. His salary as a driver is much higher than _____________.
 
A. a porterB. is a porterC. as a porterD. that of a porter
 
【答案】D。
 
83. I have been looking forward to__________ from my parents.
 
A. hearB. being heardC. be heardD. hearing
 
【答案】D。
 
84. The manager will not __________ us to use his car.
 
A. haveB. letC. agreeD. allow
 
【答案】D。
 
85. __________ her and then try to copy what she does.
 
A. MindB. SeeC. Stare atD. Watch
 
【答案】D。
 
86. It's bad __________ for you to smoke in the public places where smoking is not allowed.
 
A. behaviorB. actionC. mannerD. movement
 
【答案】A。
 
87. — It's a good idea. But who's going to ________ the plan?
 
— I think John and Peter will.
 
A. carry outB. get throughC. take inD. set aside
 
【答案】A。
 
88. If she wants to keep slim, she must make a ________ in her diet.
 
A. changeB. turnC. runD. go
 
【答案】A。
 
89. ___________ the War of Independence, the United States was an English colony.
 
A. BeforeB. AtC. InD. Between
 
【答案】A。
 
90. A police officer claimed he had attempted to _________ paying his fare.
 
A. avoidB. rejectC. refuseD. neglect
 
【答案】A。
 
91. He is not seriously ill, but only a _________ headache.
 
A. obviousB. delicateC. slightD. temporary
 
【答案】C。
 
92. On average, a successful lawyer has to talk to several _________ a day.
 
A. customersB. supportersC. guestsD. clients
 
【答案】D。
 
93. What is the train _________ to Birmingham?
 
A. feeB. tipC. fareD. cost
 
【答案】C。
 
94、He put forward a theory, _______ of great importance to the progress of science of technology.
 
A.I think which is B.which I think isC.which is I thinkD.I think it is
 
答案:B
 
95、If the doctor had been available, the child ____________.
 
A.would not dieB.could not have diedC.might not dieD.should not have died
 
答案:B
 
96、The music sounded _______. I enjoyed every minute of it.
 
A.wellB.boringC.wonderfullyD.beautiful
 
答案:D
 
97、Put it down, Richard. You mustn't read ______letter.
 
A.anyone's else'sB.anyone's elseC.anyone else'sD.anyone else
 
答案:C
 
98、I saw that she was in difficulty with all those parcels, so I offered my_____.
 
A.serviceB.moneyC.useD.chance
 
答案:A
 
99、We were all surprised when he made it clear that he _____________office soon.
 
A.leavesB.would leaveC.leftD.had left
 
答案:B
 
100、The electric fan has blown away the terrible smell in the hall, ______?
 
A.can't itB.isn't itC.hasn't itD.doesn't it
 
答案:C
 
二、完型填空题
 
1
 
The term e-commerce refers to all commercial transactions conducted over the Internet, including transactions by consumers and business-to-business transactions. Conceptually ,e-commerce does not___1___from well-known commercial offerings such as banking by phone,"mail order" catalogs,or sending a purchase order to supplier via fax. E-commerce follows the same model___2___in other business transactions; the difference?___3___in the details.
 
To a consumer, the most visible form of e-commerce consists of online ordering. A customer begins with a catalog of possible items,__4__an item, arranges a form of payment, and_5_an order. Instead of a physical catalog, e-commerce arranges for catalogs to be___6___on the Internet. Instead of sending an order on paper or by telephone, e-commerce arranges for orders to be sent___7___a computer network. Finally, instead of sending a paper representation of payment such as a check, e-commerce?__8__one to send payment information electronically.
 
In the decade?after?1993, e-commerce grew from an? _9__?novelty(新奇事物)to a mainstream business influence. In 1993, few?___10___?had a web page, and?__11__?a handful allowed one to order products or services online. Ten years?later,both large and small businesses had web pages, and most?___12___?users with the opportunity to place an order.?___13___?, many banks added online access, and online banking and bill paying became  __14__?. More importantly, the value of goods and services?___15___over the Internet grew dramatically after 1997.
 
1.A)distract B) descend C)differ D) derive
 
答案:C
 
2.A) appeared B) used C) resorted D) served
 
答案:B
 
3.A) situates B) lies C) roots D) locates
 
答案:B
 
4.A) reflects B) detects C) protects D) selects
 
答案:D
 
5.A) sends in B) puts out C) stands for D) carries away
 
答案:A
 
6.A) visible B) responsible C) feasible D) sensible
 
答案:A
 
7.A) beside B) over C) beyond D) up
 
答案:B
 
8.A) appeals B) admits C) advocates D) allows
 
答案:D
 
9.A) optional B) invalid C) occasional D) insignificant
 
答案:D
 
10.A) communities B) corps C) corporations D) compounds
 
答案:C
 
11.A) largely B) slightly C) solely D) only
 
答案:D
 
12.A) offered B) convinced C) equipped D) provided
 
答案:D
 
13.A) Instead B) Nevertheless C) However D) Beside
 
答案:D
 
14.A) different B) flexible C) widespread D) productive
 
答案:C
 
15. A) acquired B) adapted C) practiced D) proceeded
 
答案:A
 
2
 
From childhood to old age, we all use language as a means of broadening our knowledge of ourselves and the world about us. When humans first   1  , they were like newborn children, unable to use this valuable tool. Yet once language developed, the possibilities for human kinds future   2   and cultural growth increased.
 
Many linguists believe that evolution is   3   for our ability to produce and use language. They claim that our highly evolved brain provides us    4    an innate language ability not found in lower organisms. Proponents of this innateness theory say that our   5   for language is inborn, but that language itself develops gradually,   6   a function of the growth of the brain during childhood. Therefore there are critical   7   times for language development.
 
Current   8   of innateness theory are mixed, however, evidence supporting the existence of some innate abilities is undeniable.   9   , more and more schools are discovering that foreign languages are best taught in the lower grades. Young children often can learn several languages by being   10   to them, while adults have a much harder time learning another language once the    11    of their first language have become firmly fixed.
 
Although some aspects of language are undeniably innate, language does not develop automatically in a vacuum. Children who have been     12     from other human beings do not possess language. This demonstrates that        13   with other human beings isnecessary for proper language development. Some linguists believe that this is even more basic to human language     14     than any innate capacities. These theorists view language as imitative, learned behavior.    15    , children learn language from their parents by imitating them. Parents gradually shape their child's language skills by positively reinforcing precise imitations and negatively reinforcing imprecise ones.
 
1.A.generated?B.evolved?C.born?D.originated
 
答案:B
 
2.A.attainments?B.feasibilityC.entertainments?D.evolution
 
答案:A
 
3.A.essential?B.available?C.reliable?D.responsible
 
答案:D
 
4.A.for?B.from?C.of?D.with
 
答案:D
 
5.A.potential?B.performance?C.preference?D.passion
 
答案:A
 
6.A.as?B.just?as?C.like?D.unlike
 
答案:A
 
7.A.ideological?B.biological?C.social?D.psychological
 
答案:B
 
8.A.reviews?B.reference?C.reaction?D.recommendation
 
答案:A
 
9.A.In?a?word?B.In?a?sense?C.Indeed?D.In?other?words
 
答案:C
 
10.A.revealed?B.exposed?C.engaged?D.involved
 
答案:B
 
11.A.regulations?B.formationsC.rules?D.constitutions
 
答案:C
 
12.A.distinguished?B.differentC.protected?D.isolated
 
答案:D
 
13.A.exposition?B.comparison?C.contrastD.interaction
 
答案:D
 
14.A.acquisition?B.appreciation?C.requirementD.alternative
 
答案:A
 
15.A.As?a?result?B.After?allC.In?other?words?D.Above?all
 
答案:C
 
3
 
In every cultivated language there are two great classes of words which, taken together, comprise the whole vocabulary. First, there are those words      1     which we become acquainted in daily conversation, which we   2   ,that is to say, from the members of our own family and from our familiar associates, and which we should know and use   3   we could not read or write. They    4 the common things of life, and are the stock in trade of all who    5    the language. Such words may be called “popular”, since they belong to the people    6    and are not the exclusive share of a limited class. On the other hand, our language    7    a multitude of words which are comparatively seldom used in ordinary conversation. Their meanings are known to every educated person, but there is little    8    to use them at home or in the market-place. Our    9    acquaintance with them comes not from our mother’s     10   or from the talk of our school-mates,    11    from books that we read, lectures that we    12    ,or the more formal conversation of highly educated speakers who are discussing some particular   13    in a style appropriately elevated above the habitual   14   of everyday life. Such words are called “learned”, and the   15   between them and the “popular” words is of great importance to a right understanding of linguistic process.
 
1.A.at? B. with ?C. by?D. through
 
答案:B
 
2.A.study ? B. imitate ? C. stimulate ? D. learn
 
答案:D
 
3.A.even? B. despite ?C. even?if? D. in?spite?of
 
答案:C
 
4.A.mind? B. concern? C. care? D. involve
 
答案:B
 
5.A.hire ?B. apply? C. adopt ?D. use
 
答案:D
 
6.A.in?public? B. at?most ?C. at?large? D .at?best
 
答案:C
 
7.A.consists ?B. comprises? C. constitutes ?D. composes
 
答案:B
 
8.A.prospect? B. way? C. reason? D. necessity
 
答案:D
 
9.A.primary ?B. first? C. principal? D. prior
 
答案:B
 
10.A.tips? B. mouth? C. lips ?D. tongue
 
答案:C
 
11.A.besides? B. and? C. or? D. but
 
答案:D
 
12.A.hear?of? B. attend? C. hear?from? D. listen
 
答案:B
 
13.A.theme? B. topic? C. idea? D. point
 
答案:B
 
14.A.border? B. link? C. degree? D. extent
 
答案:D
 
15.A.diversion? B. distinction? C. diversity ?D. similarity
 
答案:B
 
4
 
Music comes in many forms; most countries have a style of their own. 1 the turn of the century when jazz was born, America had no prominent      2 ofits own. No one knows exactly when jazz was   3   ,or by whom. But it began to be heard in the early 1900s.Jazz is Americas contribution to       4 music. In contrast to classical music, which     5    formal European traditions, jazz is spontaneous and free form. It bubbles with energy,     6    the moods, interests, and emotions of the people. In the 1920s jazz sounded like America, and     7    it does today. The origins  of this music are as interesting as the music     8     .American Negroes, or blacks, as they are called today, were the jazz     9    .They were brought to Southern States as slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long    10    .When a Negro died his friend and relatives    11    a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the    12    .
 
On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.   13  on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their relations, but the living were glad to bealive. The band played  14  music, improvising(即兴表演) on both the harmony and the melody of the tunes    15 at the funeral. This music made everyone want to dance. It was an early form of jazz.
 
1.A.By ?B. At? C. In? D. On
 
答案:B
 
2.A.music? B. song? C. melody? D. style
 
答案:D
 
3.A.discovered? B. acted? C. invented? D. designed
 
答案:C
 
4.A.classical? B. sacred? C. popular? D. light
 
答案:C
 
5.A.forms?  B. follows? C. approaches? D. introduces
 
答案:B
 
6.A.expressing? B. explaining? C. exposing? D. illustrating
 
答案:A
 
7.A.as? B. so? C. either? D. neither
 
答案:A
 
8.A.concerned? B. itself? C. available? D. oneself
 
答案:B
 
9.A.players? B. followers? C. fans? D. pioneers
 
答案:D
 
10.A.months? B. weeks? C. hours? D. times
 
答案:C
 
11.A.demonstrated? B. composed? C. hosted? D. formed
 
答案:D
 
12.A.demonstration? B. procession? C. body? D. march
 
答案:B
 
13.A.Even? B. Therefore? C. Furthermore? D. But
 
答案:D
 
14.A.sad? B. solemn? C. happy? D. funeral
 
答案:C
 
15.A.whistled? B. sung? C. presented? D. showed
 
答案:C
 
西南财经大学网络教育专升本入学测试英语模拟试题2的全部内容就是这些,希望对大家有所帮助。

编辑推荐:
2021年春季网络教育招生简章汇总
2021年春季网络教育专升本报名时间什么时候

专升本网微信交流群

扫一扫加入"湖北专升本网"微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答

湖北专升本网微信公众号

扫一扫加入"湖北专升本网"微信公众号

帮助广大考生更加及时方便快捷地获取考试动态,时间节点有关资讯和考试资料

关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright ? 2005-2021 湖北专升本网版权所有

考生在线咨询

湖北专升本网微信公众号 湖北专升本网微信公众号
返回顶部∧